A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Освітні заклади громади готують до нового навчального року

Дата: 09.07.2020 10:01
Кількість переглядів: 254

Новий навчальний рік не за горами. Щоб заклади освіти об’єднаної громади якісно і вчасно до нього підготувались, сільський голова особисто перевіряє хід виконання поточних та капітальних ремонтів. Так, 8 липня Руслан Нестеров відвідав заклад дошкільної освіти села Велика Слобідка «Сонечко».

Як зазначив Руслан Олегович, - протягом багатьох років, в освітній установі проводились лише поточні, косметичні ремонти. Але закладу вже більше 60 років, тож капітальний ремонт був просто необхідний. В цьому році в освітньому закладі перекрили дах, провели утеплення фасаду, замінили вікна, частково встановили ламінатне покриття, оновили дизайн ігрових та спальних кімнат, провели ремонт харчоблоку.

Сільський голова висловлює особливу подяку Володимиру Мельниченко, депутату Верховної Ради VII-VIII скликання, голові ГО «Ми – Кам’янчани» за вагомий особистий внесок в розбудову села Велика Слобідка.

Також подяка висловлюється начальнику відділу Олені Сендзюк, директору ЗДО Катерині Лабанській за створення необхідних умов для успішного розвитку, виховання і комфортного перебування дітей в освітньому закладі та депутату Ігорю Ільницькому за активну громадську позицію у вирішенні питань благоустрою села Велика Слобідка.

Наголошуємо, цього року в дванадцяти освітянських закладах Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади будуть проведені капітальні та поточні ремонти за різними видами робіт.

         Роботи тривають…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора