A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Ремонт під’їзної дороги до села Велика Слобідка

Дата: 10.07.2020 10:36
Кількість переглядів: 528

Нагальною проблемою сьогодення по свій країні і в нашій громаді, в тому числі, є стан доріг. Саме тому, 8 липня за сприяння та кошти Володимира Мельниченка, депутата Верховної Ради VII-VIII скликання, голови ГО «Ми – Кам’янчани» та участю власників дачних ділянок проведено ремонт під’їзної дороги до села Велика Слобідка та дачного масиву.

Слід наголосити, що внаслідок тривалої експлуатації, через недостатність фінансування дорожньої галузі протягом останніх десятиріч - дорожнє покриття зазнало значних руйнувань і потребує проведення відповідних ремонтних робіт. Тому, роботи з поточного ремонту дорожнього покриття в населених пунктах тривають практично щотижня.

Сільський голова висловлює особисту подяку Володимиру Мельниченку за підтримку та сприяння у розбудові інфраструктури нашої громади, також подяка старості Устянського старостинського округу Юрію Сидоруку, начальнику відділу містобудування та архітектури Володимиру Молодожені і всім небайдужим громадянам за співпрацю та допомогу у вирішенні актуальних питань благоустрою села Велика Слобідка.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора