A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Робоча поїздка в село Боришківці

Дата: 27.07.2020 16:39
Кількість переглядів: 534

Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада приділяє особливу увагу розбудові освітньо-культурної галузі громади. Саме тому, 27 липня, під час робочої поїздки в село Боришківці, сільський голова Руслан Нестеров разом із заступником сільського голови з гуманітарних питань Павлом Довгополом відвідали Боришковецьку гімназію, заклад дошкільної освіти «Веснянка» та сільський клуб.

Там сільський голова мав нагоду зустрітися і поспілкуватися з керівниками та працівниками установ освіти та культури, представниками батьківських колективів та жителями села Боришківці.

За підсумками робочої поїздки, сільський голова наголосив, - «Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада не стоїть осторонь проблем освіти та культури нашої громади, тому першочерговими завданнями до виконання - є не тільки збереження мережі та майна, що обслуговує освітньо-культурну галузь, а й вчасне проведення ремонтів та робіт з благоустрою».

Так, в рамках упорядкування території біля сільського клубу села Боришківці, а саме перед центральним входом встановлено дві лавки. Відтепер жителі, які завітають до сільського клубу зможуть відпочити. Відвідавши освітні установи, де проводяться поточні ремонти, сільський голова дав доручення замінити вхідні двері, частину вікон та встановити в ЗДО жалюзі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора