A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Забезпечення села Мукша Китайгородська новими сміттєвими баками

Дата: 29.07.2020 15:03
Кількість переглядів: 477

На виконання перспективної програми з благоустрою територій Слобідсько-Кульчієвецька об’єднаної територіальної громади до 2021 року, сільська рада закупила екологічні контейнери для зберігання твердих побутових відходів.

28 липня сільський голова Руслан Нестеров, заступник сільського голови Павло Довгопол, директор комунального підприємства «Слобідсько-Кульчієвецьке» Андрієй Мельник провели роздачу новопридбаних сміттєвих баків в селі Мукша Китайгородська.

Необхідно наголосити, що заміна сміттєвих баків суттєво покращить якість обслуговування жителів, щодо збирання і зберігання твердих побутових відходів, забезпечить дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Сільський голова Руслан Нестеров відмітив, що такі пластикові баки стали самими часто використовуваними виробами для зберігання і утилізації сміття в сучасних містах і мегаполісах. Відповідно, така тара дозволяє збирати не тільки харчові, але і побутові відходи, що забезпечує її універсальність. Сміттєві баки мають відповідність з усіма санітарно-гігієнічними нормами і міжнародними стандартами. Це свідчить про їхню якість, надійність і безпеку. Контейнери мають підвищену стійкість до впливу ультрафіолету, низьких і високих температур. Такі характеристики дозволяють використовувати вироби в нашій громаді, не побоюючись за їх цілісність. Завдяки міцності матеріалів виготовлення - ємності мають довгий термін служби зі збереженням зовнішніх характеристик. На черзі жителі села Слобідсько-Кульчієвецька.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора