A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято села CЛОБІДКА-КУЛЬЧІЄВЕЦЬКА (1789 рік) 231 – рік з дня заснування

Дата: 07.08.2020 12:07
Кількість переглядів: 313

9 серпня в селі Слобідка-Кульчієвецька відзначається храмове свято на честь  великомученика і цілителя Пантелеймона.

Вперше свято села відзначається в умовах поширення пандемії  COVID-19 та запровадження карантинних заходів, щодо заборони на проведення будь-яких культурно-масових зібрань та святкувань.

Саме тому, з нагоди відзначення свята села за дорученням сільського голови Руслана Нестерова та виконавчого комітету, представники сільської ради привітали жителів села Слобідсько-Кульчієвецька цінними подарунками та вітальними листівками.

Особлива увага приділена ветеранами, старожилами нашої громади, які своєю сумлінною працею, служінням державі та громаді здобули право на безмежну пошану і вдячність.

Шановні жителі та гості села Слобідська-Кульчієвецька, колектив сільської ради на чолі із сільським головою Русланом Нестеровим вітають Вас з – Днем села ! Бажають миру, злагоди, процвітання та благополуччя у Ваших родинах на довгі роки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора