A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

32 (позачергова) сесія Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради

Дата: 17.08.2020 17:38
Кількість переглядів: 314

17 серпня під головуванням сільського голови Руслана Нестерова, відбулось пленарне засідання ХХХІІ (позачергової) сесії Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь заступники сільського голови з гуманітарних питань Павло Довгопол та з питань фінансово-економічної діяльності Ігор Ліщук, секретар сільської ради та виконавчого комітету Андрій Войцеховський, 17 депутатів, начальники структурних підрозділів сільської ради. В ході пленарного засідання розглянуто 175 актуальних питань та прийнято відповідні рішення з різних сфер життєдіяльності Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади.

Депутати сільської ради одноголосно схвалили звіт та зміни до сільського бюджету на 2020 рік, звіт сільського голови за 2019 рік, тощо. Низка схвалених питань стосувалися дозволів на розробку, виготовлення та затвердження проектно-технічної документації із землеустрою.

Сільський голова Руслан Нестеров наголосив, що питання, які розглянуті в ході пленарного засідання - є надзвичайно актуальними, а від їх своєчасного виконання, в багатьох аспектах, залежить подальший розвиток нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора