A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

29 серпня 2020 року на честь великого релігійного свята – Успіння Пресвятої Богородиці в селі Велика Слобідка відзначається храмове свято - День села «Моє село – маленька Батьківщина»

Дата: 28.08.2020 11:18
Кількість переглядів: 455

Село моє, для мене ти єдине,

Як мати рідна, як саме життя.

Як хліб землі, як пісня лебедина,

Не стань тебе – впаду у небуття.

Гарним, літнім днем – 29 серпня 2020 року на честь великого релігійного свята – Успіння Пресвятої Богородиці в селі Велика Слобідка відзначається храмове свято - День села «Моє село – маленька Батьківщина», приурочене 560 – річчю від дня його заснування (1460 рік).

Вперше свято села відзначається в умовах поширення пандемії COVID-19 з урахуванням вимоги, щодо заборони на проведення будь-яких культурно-масових зібрань та святкувань.

Саме тому, за дорученням сільського голови Руслана представники сільської ради привітали жителів села Велика Слобідка цінними подарунками та вітальними листівками.

Шановні жителі та гості села Велика Слобідка, колектив сільської ради на чолі із сільським головою Русланом Нестеровим, депутатський корпус сільської ради вітають Вас з – Днем села! Бажають миру, злагоди, процвітання та благополуччя у Ваших родинах на довгі роки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора