A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Педагогічна кав’ярня

Дата: 28.08.2020 15:33
Кількість переглядів: 310

Сьогодні, 28 серпня, за дорученням сільського голови Руслана Нестерова, під головуванням заступника з гуманітарних питань Павла Довгопола та начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олени Сендзюк проведено освітянський захід "Педагогічна кав’ярня". На таких зібранях завжди можна знайти для себе щось неординарне, поринути у теплу атмосферу дружнього спілкування.

Саме тому, у такій освітянській кав’ярні зібралися однодумці, педагоги Слобідсько-Кульчієвецької громади, які ділилися досвідом роботи, дискутували, презентували новітні технології, об’єктивно оцінювали реальні можливості навчання дітей під час вимушеного карантину.

У вступному слові Павло Довгопол привітав освітян з початком нового навчального року, побажав впевненості у власних силах, перемог на освітянській ниві та побажав, щоб в кінці року кожен зібрав чудовий врожай нових професійних вмінь та навичок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора