A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Оновлення дитячих майданчиків на території громади

Дата: 31.08.2020 15:54
Кількість переглядів: 319

На виконання розпорядження сільського голови Руслана Нестерова комунальними службами сільської ради із залученням представників депутатського корпусу проведено роботи з огляду дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території населених пунктів громади. На даний час складено перспективний план робіт з благоустрою на 2020 рік, щодо виконання робіт з покраски, ремонту та дооблаштування дитячих майданчиків.

Наразі жителі села Оленівка разом із депутатом сільської ради Євгенією Пахолюк власними силами впорядкували територію вже другого дитячого ігрового майданчика. Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада придбала необхідні для проведення робіт з благоустрою будівельні матеріали (фарбу, цемент, тощо).

Сільський голова висловлює особисту подяку депутату сільської ради Євгенії Пахолюк та свідомим жителям, які підтримали ініціативу та активно працювали над відновленням даного об’єкту та приведення його у відповідність до вимог створення безпечних умов для перебування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора