Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День знань

Дата: 01.09.2020 16:45
Кількість переглядів: 306

     Осінь – щедра пора не тільки на дари  землі, а й на освітянські свята. Вона дає початок новим паросткам – дітям, думкам і проєктам.

    Школа у вересневому подиху осені ніби відродилася, щоб зустріти школярів повних сил і енергії.  Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти  ні з якими іншими.

     Перший дзвоник цього річ особливий і не є таким безтурботним, як до пандемії. Не було традиційних лінійок, але святкування провели в межах кожного класу.

    За дорученням голови Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради у кожному закладі освіти були представники громади.

   Руслан Олегович привітав вчителів та учнів Баговицького ліцею з початком навчального року. Особливе вітання було  для першокласників - любити рідну мову і землю, поважати працю і знання.

    Заступник сільського голови  Павло Довгопол бажав Врубловецьким гімназистам гарного початку навчального року, гідних успіхів у навчанні , а вчителям -  креативності  та виваженості.

     До Великослобідської гімназії завітала Олена Сергіївна, начальниця відділу освіти,яка у своєму вітанні дякувала за роботу, особливо в умовах карантину, усім учасникам освітнього процесу і зичила, щоб навчальний рік відкрив перед здобувачами освіти нові горизонти пізнання себе і світу, став початком наполегливої праці.

     Всі першокласники навчальних закладів громади отримали подарунки від сільського голови.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора