A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Робоча поїздка в села Велика Слобідка і Тарасівка

Дата: 03.09.2020 15:09
Кількість переглядів: 328

1 вересня, вперше в умовах поширення пандемії COVID-19 в освітніх закладах Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади стартував новий навчальний рік. Заклади освіти вчасно та якісно до нього підготувались. Особлива увага приділена дотриманню всіх карантинних заходів. 3 вересня в рамках робочої поїздки сільський голова Руслан Нестеров відвідав заклади дошкільної освіти Устянського старостинського округу, а саме: «Золотий ключик» села Тарасівка і «Сонечко» села Велика Слобідка.

Як зазначив Руслан Олегович, - в цьому році, вперше за багато років в закладах дошкільної освіти проведено не тільки косметичні, а і капітальні ремонти, так у Великослобідському ЗДО «Сонечко»: перекрили дах, провели утеплення фасаду, замінили вікна, частково встановили ламінатне покриття, оновили дизайн ігрових та спальних кімнат, провели ремонт харчоблоку і благоустрій прилеглої території. В Тарасівському ЗДО «Золотий ключик» провели внутрішній ремонт кабінету директора, впорядкували територію та встановили огорожу, оновили та облаштували блок тимчасового розміщення для дітей при підозрі на ГРВІ.

                Діти – це наше майбутнє, а значить – майбутнє нашої громади. У малечі повинно бути щасливе дитинство, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей головний пріоритет у діяльності Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради і моє першочергове завдання, як голови об’єднаної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора