Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Робоча поїздка в село Врублівці

Дата: 07.09.2020 13:11
Кількість переглядів: 407

1 вересня 2020 року у всіх освітніх закладах Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади розпочався новий навчальний рік. Вперше освітньо-виховна компанія стартувала в умовах поширення пандемії COVID-19.

Саме тому, особлива увага сільського голови Руслана Нестерова зосереджена на створені безпечних, комфортних умов для перебування дітей та дотриманні в освітніх закладах громади карантинних вимог.

Так, 4 вересня в рамках робочої поїздки Руслан Олегович відвідав освітні заклади Врубловецького старостинського округу, а саме: Врубловецьку гімназію та заклад дошкільної освіти «Світанок».

Особлива увага зосереджена на якості проведених ремонтів у навчально-виховних кабінетах, спальних та ігрових кімнатах, спортивних залах, приміщеннях соціально-побутового призначення (харчоблоках, туалетах), облаштуванні та благоустрою прилеглих територій.

Приємно відмітити, що педагоги та батьки відповідально підійшли до вирішення питання осучаснення навчальних приміщень Врубловецької гімназії. Проведена велика робота по створенню комфортних умов для дітей дошкільних груп у Врубловецькому ЗДО «Світанок». Ігрові та спальні кімнати оснащені необхідними матеріально-технічними та навчально- дидактичними матеріалами, вихователі цікаво та яскраво оформили зони для розвитку, навчання та відпочинку наймолодших наших жителів - дошкільнят.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора