Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Баговицький ліцей

Дата: 14.09.2020 14:31
Кількість переглядів: 383

Одним із провідних завдань Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради – є і залишається модернізація, оновлення, приведення матеріально-технічної бази  освітніх закладів до сучасних вимог та державних стандартів.

Так, у 2018 році з впровадженням реформи децентралізації до освітньої мережі Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради приєднався один із найбільших закладів освіти Устянського старостату – Баговицький ліцей, в якому навчаються 128 учнів. Значною проблемою цього освітнього закладу є застаріла матеріально-технічна база водопостачання та водовідведення. Саме тому, за дорученням сільського голови Руслана Нестерова проведено реконструкцію мережі водопостачання у напрямку збільшення глибини скважени, для забезпечення учнів якісною питною водою.

14 вересня сільський голова Руслан Нестеров разом з директором Миколою Арсенюком, перевірили стан та якість проведених ремонтів у приміщеннях Баговицького ліцею. Необхідно відмітити, що з метою створення належних умов для здобуття якісної освіти, забезпечено комфортні та безпечні умови для перебування учнів в освітньому закладі, а саме: оновлено дизайн та оформлення навчальних класів. Проводиться ремонт санітарних кімнат, що має надважливе значення в умовах поширення пандемії. Але, ще є ділянки системи водовідведення, які знаходяться у аварійному стані і наразі проводиться їх повна заміна.

Також, оновлено дизайн та облаштування спортивного майданчика. Сільський голова наголосив, що головною метою проведеної роботи є зміцнення здоров'я дітей, підвищення їх інтересу до занять спортом та активного проведення часу на свіжому повітрі.

Сільська рада, депутатський корпус, батьківський колектив активно співпрацюють вирішуючи актуальні питання освітнього закладу, адже лише спільними зусиллями можна досягти позитивних змін.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора