Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Заклад дошкільної освіти "Промінчик" в селі Устя

Дата: 15.09.2020 11:18
Кількість переглядів: 328

15 вересня сільський голова Руслан Нестеров перебуваючи з робочою поїздкою в селі Устя, завітав у заклад дошкільної освіти «Промінчик», де перевірив якість і стан проведених ремонтів та робіт з благоустрою прилеглої території. Приємно відмітити, що педагоги та батьки відповідально підійшли до вирішення питання осучаснення освітніх приміщень ЗДО. Проведена велика робота по створенню комфортних умов для дошкільних. Ігрова та спальна кімната оснащена необхідними матеріально-технічними та навчально-дидактичними матеріалами. Вихователі цікаво та яскраво оформили зони для розвитку, навчання та відпочинку дітей.

Як зазначив сільський голова, інновація оновлення інтер’єру ЗДО «Промінчик» полягає в художньому розписі малюнків у техніці «Стіни, які говорять», наголосив на доцільності використаних сюжетів, цікавому змісті та тематиці розпису.

Слід відмітити, що виконком Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради, педагоги, вихователі та технічні працівники, батьківська громада докладають максимум зусиль, щоб створити комфортні та безпечні умови для розвитку, виховання та навчання найменших жителів нашої громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора