Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Робоча поїздка у Великослобідську гімназію

Дата: 17.09.2020 11:39
Кількість переглядів: 363

Вперше розпочався новий навчальний рік в умовах карантинних обмежень, запроваджених для боротьби з поширенням коронавірусної інфекції Covid-19.

Саме тому, сільський голова Руслан Нестеров продовжує об’їжджати освітні установи нашої громади, з метою визначення стану готовності класних кімнат, спортзалів, ігрових та спортивних майданчиків та інших приміщень  вважливих для забезпеченні життєдіяльності учбових закладів в умовах запровадження карантину.

Так, 16 вересня під час робочої поїздки Руслан Олегович разом із заступником з гуманітарних питань Павлом Довгополом завітали у гімназію села Велика Слобідка та поспілкувались із директором Валентиною Ільницькою. Після огляду приміщень, прилеглої території, моніторингу наповнюваності класів учнями та загалом організацією освітньо-виховного процесу, хочеться відмітити, що завдяки плідній співпраці сільської ради, педагогічного колективу та батьківської громади - освітній заклад на 100 % готовий до роботи в новому навчальному році. Особливу увагу сільський голова звернув на підготовку гімназії до опалювального сезону та дотримання вимог техніки безпеки.

Як наголосив Руслан Олегович у його найближчих планах відвідати всі освітні установи нашої громади з робочими поїздками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора