A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День села

Дата: 21.09.2020 12:24
Кількість переглядів: 655

Моє село - частинка України,

Моє село - це неба голубінь,

Моє село - це серця половина,

Моє село - це зустріч поколінь.

Гарним, осіннім днем – 21 вересня 2020 року, в день великого  релігійного свята – Різдва Пресвятої Богородиці, жителі сіл нашої територіальної громади Баговиці, Малої Слобідки та Станіславівки відзначають храмове свято - День села.

Вперше, це свято відзначається в умовах поширення пандемії COVID-19 з урахуванням вимоги, щодо заборони на проведення будь-яких культурно-масових зібрань та святкувань.

Саме тому, в цей святковий день, за дорученням сільського голови Руслана Нестерова працівники сільської ради привітали жителів сіл Баговиця, Мала Слобідка та Станіславівка цінними подарунками та вітальними листівками.

Шановні жителі та гості сіл Баговиця, Мала Слобідка та Станіславівка сільський голова Руслан Нестеров, від імені всіх працівників сільської ради та депутатського корпусу вітає Вас з – Днем села ! Щиро дякує всім жителям за уміння жити і працювати на благо нашої громади.

Бажає розвитку нашим селам, добра, достатку, щедрої долі, сили й наснаги в усіх справах. Щоб щастя та добробут жили на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи усіх нас у згуртовану та процвітаючу громаду!

Миру, злагоди та благополуччя у Ваших родинах на довгі роки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора