A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Благоустрій повір'я сільського клубу села Боришківці

Дата: 25.09.2020 15:34
Кількість переглядів: 301

25 вересня розпочато перший етап робіт з благоустрою подвір’я сільського клубу села Боришківці, а саме: встановлюється огорожа, бетонується площадка та доріжка. Хід виконання ремонтних робіт проінспектував сільський голова Руслан Нестеров. Як повідомив завідувач сектору житлово-комунального господарства та з питань надзвичайних ситуацій Ярослав Словінський, у відповідності до перспективного плану благоустрою Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради на 2020 рік, біля сільського клубу встановлено дві лавки для відпочинку громадян та планується проведення робіт з благоустрою зупинок громадського транспорту.

За підсумками робочої поїздки, сільський голова наголосив, - «Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада не стоїть осторонь проблем галузі культури нашої громади, тому першочерговими завданнями до виконання - є не тільки збереження мережі та майна, що обслуговує жителів нашої громади, а й вчасне проведення ремонтів та робіт з благоустрою».

Сільський голова висловлює подяку приватному підприємцю Олександру  Сторожуку, завідувачу сектору житлово-комунального господарства та з питань надзвичайних ситуацій Ярославу Словінському та всім свідомим жителям села за підтримку, співпрацю та активну громадську позицію у вирішенні проблем села Боришківці.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора