A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Роботи з благоустрою територій Слобідсько-Кульчієвецької обєднаної територіальної громади

Дата: 06.10.2020 14:44
Кількість переглядів: 375

З метою збереження та утримання у належному матеріально-технічному стані об'єктів загального користування нашої громади, йдуть до завершення роботи, щодо розбудови інфраструктури та благоустрою території біля сільського клубу села Боришківці. На минулому тижні було завершено роботи з бетонування площадки та пішохідної доріжки, встановлено лавки для відпочинку громадян та проведено роботи з благоустрою зупинок загального користування.

Сьогодні, 6 жовтня, під час робочої поїздки сільський голова Руслан Нестеров перевірив та узгодив хід виконання робіт з встановлення огорожі біля сільського клубу.

Як наголосив сільський голова, облаштування прилеглої території Боришковецького сільського клубу проводиться з метою створення єдиного комфортного простору для відпочинку та дозвілля жителів села.  Адже, благоустрій населених пунктів нашої громади – пріоритет у діяльності виконавчого комітету сільської ради та депутатського корпусу, і тільки об’єднавши зусилля ми можемо досягти позитивних результатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора