A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Жителі села Тарасівки відзначають храмове свято - День села

Дата: 09.10.2020 13:37
Кількість переглядів: 375

Моє село - ти мати і родина,

Моє село - дитинства світлий край,

Моє село - маленька Батьківщина

Веселкою на сонці вигравай.

Осіннім днем – 9 жовтня 2020 року, в день релігійного свята – Апостола і Євангеліста Іоанна Богослова, жителі села Тарасівки нашої територіальної відзначають храмове свято - День села.

Свято відзначається в умовах поширення пандемії COVID-19 з урахуванням вимоги, щодо заборони на проведення будь-яких культурно-масових зібрань та святкувань.

Саме тому, в цей святковий день, за дорученням сільського голови Руслана Нестерова працівники сільської ради та депутатського корпусу привітали жителів села Тарасівка цінними подарунками та вітальними листівками.

Шановні жителі та гості села Тарасівка сільський голова Руслан Нестеров, від імені всіх працівників сільської ради та депутатського корпусу вітає Вас з – Днем села !

У такий радісний день щиро дякує всім жителям за уміння жити і працювати на благо нашої громади.

Бажає добробуту у кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги. Нехай усі справи та починання приносять лише користь для розвитку села Тарасівка та сприяють розбудові нашої територіальної громади.

Бажає, аби щастя ніколи не оминало Ваші домівки, а прагнення зробити село кращим згуртовувало та примножувало взаєморозуміння серед жителів прекрасного села Тарасівка та всієї Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 



 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора