Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Співчуття для начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Антонецької Тетяни Василівни

Дата: 11.10.2020 11:45
Кількість переглядів: 315

Голова Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади Руслан Нестеров, виконавчий апарат та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття начальнику відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Антонецькій Тетяні Василівні, її рідним та близьким з приводу важкої втрати – смерті чоловіка Сергія Анатолійовича Антонецького.

У цей важкий, сповнений тугою та жалем для Вас час, розділяємо біль утрати та висловлюємо щирі співчуття Вам, Вашій родині та близьким. Дуже важко втрачати рідних людей, а смерть чоловіка –  трагедія.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про нього завжди будуть сильнішими за смерть… Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.

Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати, а наші щирі співчуття полегшать Ваше родинне горе. Нехай світла пам’ять про Сергія Анатолійовича назавжди залишиться в серцях близьких та рідних.

Світла пам’ять та Царство Небесне !

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора