A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День села Врублівці

Дата: 14.10.2020 15:33
Кількість переглядів: 401

Гарним осіннім днем – 14 жовтня 2020 року, в день великого православного свята Покрови Пресвятої Богородиці, жителі села Врублівців нашої територіальної відзначають храмове свято - День села.

Свято відзначається в умовах поширення пандемії COVID-19 з урахуванням вимоги, щодо заборони на проведення будь-яких культурно-масових зібрань та святкувань.

Саме тому, в цей святковий день, за дорученням сільського голови Руслана Нестерова працівники сільської ради привітали жителів села цінними подарунками та вітальними листівками.

Шановні жителі та гості села Врублівці сільський голова Руслан Нестеров, від імені всіх працівників сільської ради та депутатського корпусу вітає Вас з – Днем села !

Усі наші спільні справи та досягнення, якими багата Слобідсько-Кульчієвецька об’єднана територіальна громада, складаються з щоденної праці, знань і зусиль сільської ради та наших жителів. Ми маємо об'єднатися у любові до нашої маленької Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує. Низький уклін Вам за самовіддану працю та любов до рідного села, за внесок у розвиток та добробут громади.

         Бажаю Всім миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення всіх мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

А нашому селу Врублівці – процвітання, стабільності та розвитку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора