A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Тривають роботи з благоустрою

Дата: 22.10.2020 13:29
Кількість переглядів: 396

На виконання перспективної програми з благоустрою територій Слобідсько-Кульчієвецька об’єднаної територіальної громади до 2021 року, сільська рада закупила екологічні контейнери для зберігання твердих побутових відходів, а саме:

- ємкістю 120 л. -  (356 шт.);

- ємкістю 240 л.-  (210 шт.).

Слід наголосити, що триває другій етап забезпечення жителів громади сучасними, комфортними засобами зберігання побутових відходів. Саме тому, 22 жовтня за дорученням сільського голови Руслана Нестерова, староста Врубловецького старостату Микола Берчук з працівники провели роздачу 154-х новопридбаних сміттєвих баків в селах Врублівці, Яруга, Станіславівка.

Сільський голова Руслан Нестеров відмітив, що новопридбані сміттєві баки відповідають всім санітарно-гігієнічним нормам і міжнародним стандартам, що свідчить про їхню надійність і безпеку. Заміна сміттєвих баків суттєво покращить якість обслуговування жителів нашої громади, щодо збирання і зберігання твердих побутових відходів та забезпечить дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Станом на 20 жовтня придбано необхідну кількість сміттєвих баків для забезпечення всіх абонентів КП «Слобідсько-Кульчієвецьке», які уклали договір «Про надання послуг з поводження з побутовими відходами» (на вивіз сміття).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора