A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

25 жовтня 2020 року відзначив свій 90-річний ювілей житель села Тарасівка – Іван Максимович Базюк

Дата: 25.10.2020 16:48
Кількість переглядів: 421

Зовсім небагато на нашій землі проживає людей, які зберігають у пам’яті ланцюжок подій цілої епохи та можуть поділитись цими спогадами не тільки зі своїми ровесниками, а й передати їх наступним поколінням. Саме таким є житель села Тарасівка   Іван Максимович Базюк, який 25 жовтня 2020 року в  відзначив свій 90-річний ювілей.

  У свідоцтві про народження Івана Максимовича зазначається дата народження – 25.10.1930 року, місце народження – село Велика Слобідка. У своєму селі ювіляр закінчив чотири класи. Згодом працював в колгоспі  різноробочим. Довелося пережити і воєнне лихоліття, і труднощі повоєнної відбудови.

У цей святковий день, за дорученням сільського голови Руслана Нестерова, ювіляра відвідали та привітали заступник сільського голови Павло Довгопол та начальник відділу Аліна Присакар. Гості щиро бажали імениннику міцного здоров’я, радості, тепла і затишку в родинному колі, благополуччя, довгих років життя, подарували квіти та подарунки. Але, найбільшим подарунком для ювіляра була увага людей… Свято пройшло в теплій, душевній обстановці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора