A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

«16 днів проти насильства»

Дата: 11.12.2020 13:49
Кількість переглядів: 413

Проблема профілактики насильства в сім’ї є актуальною для нашої країни  і кожного громадянина, оскільки її суть у порушенні прав людини і прав члена родини в сім’ї.

    У рамках  проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відділом соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради розроблено план заходів, які проводилися за участю представників відділу по усій території ОТГ, а саме:

-Проведення практичного заняття з учнівською молоддю щодо гендерної рівності.

-Тренінгове заняття серед педагогічного колективу: (форми насильства) «Розкажи дорослому, якому довіряєш».

-Круглий стіл «Захист дітей від сексуального насильства».

-Круглий стіл на теми:«Насилля в сім’ї як соціальна проблема», «Що таке насильство та куди звернутись увипадку насильства в сім’ї».

-Оформлення виставки у рамках міжнародної акції «Протидія насильству», «Насильству, Ні».

-Акція «Толерантне ставлення до людей, які живуть з проблемою ВІЛ/СНІДу», до 1 грудня «Всесвітній день боротьби зі СНІДом».

-Поширення інформаційних матеріалів «Ми проти насильства».

-До всесвітнього дня дитини, година спілкування : «Великі права маленької дитини».

  До акції долучилися заклади освіти (школи громади, дошкільні навчальні заклади, ліцей, гімназія), які брали участь у запланованих заходах.

  Такі заходи впродовж останніх років стали традиційними і проводяться у період з 25 листопада до 10 грудня по всій Україні. У засіданнях «круглого столу» приймали участь представники сільської ради, інспектори з обслуговування сім’ї, дітей та молоді, які займаються проблемами профілактики та подолання насильства в сім’ї, та запрошені гості.

     Метою даних заходів було скоординувати роботу, щодо покращення профілактичної роботи з попередження та профілактики насильства в сім’ї.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора