A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

УВАГА! З 1 січня діятимуть нові рахунки для сплати податків, зборів та ЄСВ

Дата: 22.12.2020 10:55
Кількість переглядів: 771

Держказначество повідомляє: з 1 січня 2021 року почнуть діяти нові рахунки для сплати ЄСВ. З цієї дати сплачені суми за старими рахунками будуть повертатися платникам, як нез'ясовані надходження

Державна казначейська служба України  повідомляє, що відповідно до постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 р. №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», та до ст. 4 Закону України від 08.07.2010 р. №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (зі змінами та доповненнями) з 01.01.2021 запровад-жуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів та зарахування коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ).

 

З метою належної і своєчасної сплати податків, зборів, ЄСВ та мінімізації нез’ясованих надходжень, Казначейство просить терміново звернутися до органів Державної податкової служби України за місцем реєстрації для отримання нових реквізитів рахунків.

 

При цьому Казначейство наголошує, що кошти, сплачені платниками на старі рахунки по зарахуванню податків, зборів та ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

Звертаємо увагу! Інформація про відкриті/закриті рахунки доводиться до відома органів Казначейства для подальшого інформування органів, що контролюють справляння надходжень бюджету згідно з установленими порядками взаємодії, та місцевих фінансових органів.

 

Як тільки нові (та оновлені старі) реквізити рахунків для сплати податків, зборів та внесків будуть надіслані податківцям і ті їх оприлюднять, ми обов'язково про це повідомимо.

Зауважимо, що наразі офіційної інформації від ДПС щодо нових рахунків та оновлених реєстрів рахунків на сайтах територіальних органів ДПС поки не має. Чекаємо. Про це обов'язково проінформуємо. 

Стежте за нашими новинами!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора