A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Прокуратура вимагає стягнення заборгованості за орендну комунального майна

Дата: 31.03.2021 13:34
Кількість переглядів: 241

Прокуратурою, реалізуючи функцію представництва  інтересів держави в суді, виявлено, що Управлінням комунального майна Кам’янець-Подільської міської ради з 2009 року підприємцю на підставі договору в оренду передано нежитлове приміщення комунальної власності площею 17,70 кв. м. під розміщення офісу.

 У порушення умов укладеного правочину, орендар плату за користування майном своєчасно та у повному обсязі не вносив, внаслідок чого утворилась заборгованість на суму понад 14 тисяч гривень.

Враховуючи те, що несплата орендарем коштів за оренду комунального майна до місцевого бюджету створює перешкоди в реалізації органом місцевого самоврядування своїх завдань та функцій, що порушує інтереси держави, Кам’янець-Подільська окружна  прокуратура звернулась до господарського суду Хмельницької області з позовом до недобросовісного орендаря  про стягнення вищевказаних коштів до бюджету міста.

Таким чином, окружною прокуратурою зроблено черговий крок у напрямку відновлення законності у сфері комунальної власності та наповнення бюджету.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора