A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

За втручання Кам’янець-Подільської окружної прокуратури з приватної власності повернуто земельну ділянку прибережної захисної смуги р. Дністер

Дата: 31.03.2021 16:48
Кількість переглядів: 271

В межах реалізації представницьких повноважень, Кам’янець –Подільською окружною прокуратурою виявлено порушення при використанні земель водного фонду на території Кам’янець –Подільського району.

         Встановлено, що на території Кам’янець – Подільського району упродовж 2005-20007 років  Кам’янець – Подільської РДА неправомірно передавались у приватну власність землі водного фонду (прибережно-захисчної смуги) загальною площею близько 1 га за межами с. Колодіївка Кам’янець–Подільського району. 

Реагуючи на виявлені порушення, з метою захисту інтересів держави, прокуратура звернулась до суду з вимогами про визнання незаконними та скасування розпоряджень Кам’янець –Подільської районної державної адміністрації, повернення  земель водного фонду до державної власності. 

Так, рішенням Кам’янець –Подільського міськрайонного від 15.01.2021 скасовано одне з рішень Кам’янець-Подільської РДА, яким передавалися земельні ділянки прибережно-захисної смуги у приватну власність, та зобов’язано повернути з незаконного володіння земельну ділянку загальною площею 0,69 га, яка розташована в межах прибережно-захисної смуги річки Дністер на території Китайгородської ОТГ за межами с. Колодіївка Кам’янець–Подільського району.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора