A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Без підтримки не залишаться

Дата: 07.05.2021 08:48
Кількість переглядів: 277

Дітей з обмеженими можливостями забезпечать індивідуальними засобами догляду. Рішення схвалено на позачерговому засіданні виконавчого комітету.

- Програму забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, інших окремих категорій населення медичними виробами та іншими засобами в громаді розробили вперше. На її реалізацію передбачено кошти місцевого бюджету в розмірі 100 тис.грн. Маємо розуміти, в якому важкому становищі опиняються такі родини, і як їм необхідна матеріальна допомога. Тож сподіваюся, що і депутатський корпус підтримає проект , - прокоментував очільник Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Юрій Волощук.

Нині поступило два звернення від батьків дітей, які потребують спеціальних засобів гігієни та харчування відповідно до розроблених індивідуальних програм реабілітації. В разі нових заяв кошторис програми буде переглядатися по потребі. Отримати медичні вироби можна буде за рецептом лікаря в аптеках, з якими Комунальне некомерційне підприємство «Багатопрофільна центральна районна лікарня» Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради укладе договір.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора