Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території    Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради», які діятимуть з 01 січня 2022 року

Дата: 13.05.2021 19:01
Кількість переглядів: 442

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про оприлюднення проекту рішення Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території    Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради», які діятимуть з 01 січня 2022 року

 

  • Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб фінансовий відділ Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради повідомляє про оприлюднення  проекту рішення Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території    Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради», які діятимуть з 01 січня 2022 року та  аналіз  регуляторного впливу  із М-Тестом.
  • Головним розробником проєкту є фінансовий відділ Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради.
  • Метою прийняття рішення є наповнення бюджету територіальної громади,  спрямувати отримані кошти від сплати податків і зборів на вирішення соціальних проблем та покращення інфраструктури територіальної громади.
  • Проєкт  регуляторного акта й  аналіз  регуляторного впливу із М-Тестом розміщений на офіційному веб-сайті Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради в мережі Інтернет за адресою: slobkulchiev-gromada.dov.ua у рубриці «Регуляторна політика»,  на інформаційних стендах Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради та у фінансовому відділі Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради.

 

Зауваження і пропозиції до проекту рішення направляти в письмовій формі для узагальнення та представлення на розгляд чергової сесії сільської ради в термін до 12 червня  2021 року за адресою: Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, с. Слобідка-Кульчієвецька, вул. Механізаторів, 45, поштовий індекс 32389.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора