A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Безкоштовна експертна та інвестиційна підтримка для енергоефективних проєктів

Дата: 19.05.2021 16:07
Кількість переглядів: 308

Державне агентство енергоефективності та енергозбереження України зацікавлене у впровадженні проектів, що забезпечують зменшення споживання викопних видів палива, сприяють декарбонізації та підвищують рівень енергетичної незалежності країни. З цією метою запроваджено співпрацю з Private Financing Advisory Network (PFAN, www.pfan.net) - глобальною мережею, що забезпечує безкоштовну експертну та інвестиційну підтримку для підприємців/розробників проєктів у сфері відновлюваної енергетики та адаптації до змін клімату.

Основні завдання PFAN – допомога у підготовці та допрацюванні проєктних документів (бізнес-план, ТЕО, технічний звіт, фінмодель); розробка та оптимізація бізнес-моделі та структури фінансування; аналіз і доопрацювання проєктів із подальшим сприянням у залученні інвестицій, індивідуальна допомога експертів та консультантів. Наразі PFAN відбирає заявки щодо підтримки реалізації інвестиційних проєктів у сферах відновлюваної енергетики.

Для подання заявки потрібно зареєструватись на сайті  https://climate-invest.fluxx.io/apply/pfan_registration та заповнити форму англійською мовою. Детальна інформація про PFAN та рекомендації до заповнення заявок за посиланням: https://uamap.org.ua/globalna-ekspertna-merezha-pfan-pracyuye-v-ukrayinee .

У разі виникнення питань можна звертатися до представників PFAN (e-mail: rostyslav.maraikin@pfan.net; тел.: +38(067)209-25-24) або (e-mail: inna.s1987@gmail.com, тел.: +38(097)932-49-72).

Також для ініціаторів та розробників проєктів з енергоефективності та відновлюваної енергетики, що перебувають у пошуку підтримки із залучення інвестицій і реалізації власних проєктів, та для інвесторів, що мають можливості інвестувати у зазначені проєкти, функціонує інтерактивна інвестиційна карта UAMAP (https://uamap.org.ua ).

UAMAP – це сучасний інформаційний веб-ресурс, розроблений Агентством спільно із міжнародними партнерами відповідно до основних вимог міжнародних фінансових організацій, покликаний просувати інформацію про можливості та результати реалізації проєктів на місцевому рівні, надавати підтримку ініціаторам проєктів у пошуку фінансування. Для розміщення проєкту на сайті потрібно зареєструватись.

За деталями щодо заповнення заявки звертайтесь на електронну адресу  uamap@saee.gov.ua; saee.invest@gmail.com або за телефоном +38 (044) 590-54-10.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора