Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Школярі навчатимуться довше

Дата: 24.05.2021 11:05
Кількість переглядів: 294

Цьогоріч для школярів останній дзвінок пролунає пізніше, аніж зазвичай.

Згідно із змінами в освітньому законодавстві головна умова завершення навчання – використання 175 навчальних днів, тому є необхідність відпрацювати пропущені години.

Учні Баговицького, Мукшо-Китайгородського ліцеїв, Врубловецької, Боришковецької та Великослобідської гімназій навчатимуться до 8 червня, для вихованців Кульчієвецького ліцею, Кам’янської, Княжпільської, Пановецької гімназій навчальний рік закінчиться 16 червня. Відповідну інформацію озвучила начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Олена Сендзюк на засіданні виконавчого комітету.

- В школах, які до нового року перебували в районі , навчатимуться на тиждень довше, бо в районі в зв’язку з карантинними заходами канікули були тривалішими, - пояснила Олена Сергіївна.

Як і минулого року через пандемію четверто- і дев’ятикласники звільняються від проходження ДПА. Для учнів 11 класу зберігається право виконати її за власним бажанням. Щодо ЗНО, то його здаватимуть ті випускники, котрі мають намір вступати у вищий навчальний заклад , для інших такої потреби немає.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора