A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Студенти коледжу культури і мистецтв дали творчий концерт в Слобідсько-Кульчієвецькій громаді

Дата: 24.05.2021 14:01
Кількість переглядів: 286

Море вражень дарували студенти Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв на сцені Слобідсько-Кульчієвецького будинку культури в День вишиванки. Юні таланти завітали в громаду з творчим концертом. Колоритна бандура, романтичний саксофон, оригінальний ксилофон, душевні скрипка та гітара награвали улюблені мотиви, смішили сатиричні виступи, брали за душу вокальні номери та глибокі декламації.

Вимоглива публіка, а на концерт були запрошені випускники шкіл ОТГ, яким незабаром визначатися з майбутньою професією, не скупилася на аплодисменти. Захід був проведений в рамках профорієнтаційної роботи коледжу і хтозна, можливо, саме з глядацького місця запалиться в майбутньому естрадна зірочка.

Начальник відділу освіти , культури, туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Олена Сендзюк подякувала колективу закладу за співпрацю та популяризацію мистецтва серед молодого покоління.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора