A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Робоча поїздка голови обласної ради Віолети Лабазюк до Слобідсько-Кульчієвецької громади

Дата: 28.05.2021 18:02
Кількість переглядів: 301

Слобідсько-Кульчієвецьку територіальну громаду з робочим візитом відвідала голова обласної ради Віолета Лабазюк. До делегації увійшли також обласні депутати Ігор Гай, Яків Цуглевич та Тетяна Зеленко.

Під час знайомства з депутатським корпусом, активом сільської ради, старостами сіл, керівниками бюджетних закладів окреслено коло питань, з якими зіштовхнулася громада після об’єднання, та визначено пріоритені напрямки її розвитку. Незадовільний стан доріг, застаріла система водопостачання та вуличного освітлення, стихійні сміттєзвалища, необхідність поліпшення матеріально-технічної бази закладів освіти, медицини та культури тощо – проблеми з минулого ідентичні для сіл й складають основну потребу у фінансовому ресурсі.

Конкретні напрацювання їх вирішення мають у сільській раді. Зокрема, обласне керівництво відмітило належний рівень поводження з ТПВ в громаді, що є прикладом для інших. За словами Віолети Лабазюк, в цілому в західному регіоні ситуація із вивозом сміття не найкраща і це становить загрозу екологічної катастрофи.

Як пояснив голова сільської ради Юрій Волощук, найперше, взялися за повне перезавантаження комунальної сфери. Розпочато організацію КП «Слобідсько-Кульчієвецьке» централізованого вивозу побутових відходів від населення тих сіл, де його не було в попередні роки. Є певні результати із відновлення вуличного освітлення і у тісній взаємодії з аграріями ці роботи набиратимуть обертів. Розроблено низку проектно-кошторисних документацій, націлених на покращення системи водопостачання, освітньої, спортивної інфраструктури в громаді.

- Ви маєте стратегічне бачення розвитку громади, що вирізняє вас поміж інших. Обласна рада завжди на діалозі і готова взаємодіяти для розв’язанням важливих для громад питань, - на завершення наголосила Віолета Лабазюк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора