A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ЗАВЕРШЕНО СУДОВИЙ РОЗГЛЯД У СПРАВІ ПРО НАПАД НА ПОТЕРПІЛУ ПОХИЛОГО ВІКУ З МЕТОЮ НАЖИВИ  

Дата: 28.05.2021 18:31
Кількість переглядів: 234

 

У травні 2021 року у справі щодо проникнення групою осіб у житло та вчинення розбою із застосуванням насильства, небезпечного для здоров'я потерпілої, яке було вчинено у 2019 році на території колишнього Чемеровецького району прийнято судове рішення у вигляді вироку.

Обставини кримінального провадження: у січні 2019 року мешканець села Вільхівці спільно з іншою особою, яка наразі перебуває у розшуку, переслідуючи корисливий мотив, одягнули маски-балаклави та, розбивши вікно, проникли у житло потерпілої похилого віку, де погрожували сигнальним пістолетом, наносили останній удари та в подальшому заволоділи грошовими коштами в сумі 10000 гривень

Слідчими Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області у вказаному кримінальному провадженні проведено досудове розслідування, за результатами якого до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду направлено обвинувальний акт відносно вказаних осіб за ознаками нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаного із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбої), вчиненого за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням у житло, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України.

На суді свою вину обвинувачений визнав повністю, розповів про обставини вчинення даного злочину та частково відшкодував вартість завданої шкоди.

У травні 2021 року у судовому розгляді цього провадження Кам’янець-Подільським судом прийнято рішення. Обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення визнано винуватим та призначено реальне покарання у виді позбавлення волі на 5 років 6 місяців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора