A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

В Боришківцях буде світло

Дата: 28.05.2021 20:13
Кількість переглядів: 289

Новітні енергозберігаючі ліхтарі повинні світити у кожному селі громади. Цього разу черга дійшла до Боришковець, де встановлено понад 30 світлодіодних ліхтарів. Ще стільки ж планують обладнати невдовзі і йти вулицями села в нічний час буде комфортніше і не лячно.

Матеріали придбано за соціальними угодами коштом аграрних підприємств, які працюють на території села: ПП "Деметра-2010" (керівник Анатолій Зелениця) та ПП "Річ-Агро Україна" (директор, депутат сільської ради Дмитро Білецький).

- Світло, гори! - інженери Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ Володимир Марущак та Володимир Громико перевіряють роботу змонтованих ламп. Все, вишку можна опускати, ліхтарі яскраво освітили навколишню територію.

- Сьогодні для забезпечення якісного освітлення все частіше використовують прилади LED-типу, - розповідає Володимир Марущак. - З їх допомогою можна освітити великі і темні території та позбутися «сліпих зон». При цьому вони істотно скорочують витрати енергії, не вимагають додаткового обслуговування та працюють довше.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора