Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято дитинства у Слобідсько-Кульчієвецькій громаді

Дата: 02.06.2021 09:12
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

Концертами, розважально-ігровими програмами, екскурсіями, забавами, конкурсами дитячого малюнка, фотовернісажами, майстер-класами, естафетами відзначили День захисту дітей в Слобідсько-Кульчієвецькій територіальній громаді. Видовищними були спортивно-атлетичні забіги та танцювальні флешмоби. Свято дитинства завітало у кожну школу, садочок, бібліотеку, заклад культури.

Радості дітлахів не було меж. Ось чому нам потрібно вчитися у малих, в яких з’являється посмішка до вух від найменших дрібниць. Маємо берегти їхнє безтурботне дитинство. Піклуючись і інвестуючи в дітей сьогодні, ми одночасно вкладаємо в майбутнє країни.

Без подарунків не буває свята. Винуватці дійства отримали сюрпризи від гостей, які прийшли їх привітати. Зокрема, депутат обласної ради Ігор Гай нагородив подяками учасників конкурсу з нагоди Дня матері. 2 місце в номінації "Поезія" та сертифікат на суму 250 грн здобула учениця Кам’янської гімназії Марина Сіфорова. 1 місце та приз в 500 грн поїхали до дев’ятикласниці Кульчієвецького ліцею Ангеліни Деличук, яка отримала свою нагороду за найчуттєвіший вірш про найріднішу людину.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора