A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Свято дитинства у Слобідсько-Кульчієвецькій громаді

Дата: 02.06.2021 09:12
Кількість переглядів: 279

Концертами, розважально-ігровими програмами, екскурсіями, забавами, конкурсами дитячого малюнка, фотовернісажами, майстер-класами, естафетами відзначили День захисту дітей в Слобідсько-Кульчієвецькій територіальній громаді. Видовищними були спортивно-атлетичні забіги та танцювальні флешмоби. Свято дитинства завітало у кожну школу, садочок, бібліотеку, заклад культури.

Радості дітлахів не було меж. Ось чому нам потрібно вчитися у малих, в яких з’являється посмішка до вух від найменших дрібниць. Маємо берегти їхнє безтурботне дитинство. Піклуючись і інвестуючи в дітей сьогодні, ми одночасно вкладаємо в майбутнє країни.

Без подарунків не буває свята. Винуватці дійства отримали сюрпризи від гостей, які прийшли їх привітати. Зокрема, депутат обласної ради Ігор Гай нагородив подяками учасників конкурсу з нагоди Дня матері. 2 місце в номінації "Поезія" та сертифікат на суму 250 грн здобула учениця Кам’янської гімназії Марина Сіфорова. 1 місце та приз в 500 грн поїхали до дев’ятикласниці Кульчієвецького ліцею Ангеліни Деличук, яка отримала свою нагороду за найчуттєвіший вірш про найріднішу людину.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора