A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Діти відпочиватимуть, а старости вчинятимуть нотаріальні дії

Дата: 02.06.2021 14:27
Кількість переглядів: 276

Останній день весни був досить продуктивним для депутатів Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. На черговій сесії вони спрямовували кошти, вирішували земельні питання та підтримували програми розвитку громади.

Завершується навчальний рік і на часі тривалі літні канікули. Народні обранці дофінансували програму оздоровлення і відпочинку дітей, в першу чергу які потребують особливої соціальної уваги і підтримки. До раніше закладених 170 тис.грн на придбання путівок додано 199 тис.грн, аби поїхати на море і загартуватися змогли якомога більше діток.

Збільшено витрати на харчування вихованців у дитячих садочках. У зв’язку з подорожчанням продуктів вартість триразового харчування складатиме 33 грн. При цьому батьківська плата залишається незмінною.

Однозначно «за» голосували депутати за затвердження Програми забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, інших окремих категорій населення медичними виробами та іншими засобами на 2021 рік із загальним обсягом фінансування в розмірі 100 тис.грн. Наразі заявлено на участь у програмі трьох діток з обмеженими можливостями, які отримуватимуть спеціальні засоби догляду та харчування безкоштовно.

Гроші з сільського бюджету підуть також на підтримку КП "Слобідсько-Кульчієвецьке" та спільні дії з правоохоронними органами щодо профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю.

Депутатський корпус підтримує наближення послуг до людей. Проголосовано рішення про створення служби у справах дітей, центру надання адміністративних послуг Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Також прийнято рішення про можливість вчинення нотаріальних дій та посвідчення довіреностей, що прирівнюються до нотаріально посвідчених, секретарем сільської ради і старостами, що вступає в дію з липня 2021 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора