A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Жителя м. Кам’янець-Подільського засуджено за хуліганство та спричинення тілесних ушкоджень працівникам комунального підприємства

Дата: 04.06.2021 11:00
Кількість переглядів: 349

Жителя м. Кам’янець-Подільського засуджено за хуліганство та спричинення тілесних ушкоджень працівникам комунального підприємства

 

У листопаді 2019 року місцевий житель, знаходячись у дворі багатоквартирного житлового будинку в м. Кам’янці-Подільському, грубо порушуючи громадський порядок, з мотивів явної неповаги до суспільства, проявляючи особливу зухвалість, підняв із землі дві частини будівельної цегли, підійшов до працівника комунального підприємства, який здійснював роботи, та наніс цеглиною, один удар у задню частину голови даного працівника, в результаті чого спричинив останньому легкі тілесні ушкоджень, що призвели до короткочасного розладу здоров’я.

Після цього, не зупиняючись на досягнутому, утримуючи обидві частини будівельної цегли в руках, підійшов із заду до іншого працівника комунального підприємства, та безпідставно частиною будівельної цегли, умисно наніс один удар в область задньої частини голови останнього, в результаті чого спричинив потерпілому легкі тілесні ушкоджень, що призвели до короткочасного розладу здоров’я.

В подальшому, продовжуючи свій умисел на порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, підійшов до третього працівника, та частиною будівельної цегли безпідставно умисно наніс один удар в лобну ділянку голови останнього, в результаті чого спричинив тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми голови, лінійного перелому лобної кістки зліва, забою головного мозку І ст., які по степені тяжкості відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, які небезпечні в момент спричинення, після вчиненого злочину втік з місця події.

Незважаючи на заперечення обвинуваченим своєї вини, прокурором повністю доведено його винуватість у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство) та ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), та вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду йому призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора