A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До побачення, школо

Дата: 09.06.2021 11:33
Кількість переглядів: 281

Вчора пролунав останній дзвінок у Баговицькому, Мукшо-Китайгородському ліцеях, Врублівецькій, Боришковецькій та Великослобідській гімназіях.

Шкільні подвір’я наповнилися святковим дійством, радісним й хвилюючим водночас. Не стихали вітальні слова школярам, що стали на клас дорослішими. А поки що уроки ставляться на паузу, а підручники ховаються далеко в шухляду, бо «Ура!Канікули». Звучали душевні подяки вчителям за науку та мудрість життя, що вкладають у голівки своїх вихованців. Веселили милі виступи першачків, які зі всіх сил намагалися не забути жодного слова.

Найзворушливіший момент урочистої лінійки – прощальний вальс випускників, які за мить вирушають у самостійне плавання. Школа пам’ятатиме усіх і радітиме їхнім успіхам.

До вітань долучилися гості свята: голова сільської ради Юрій Волощук, перший заступник сільського голови Олексій Мірко, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксана Бєлікова, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олена Сендзюк.

  • Позаду непростий навчальний рік з карантинними обмеженнями та дистанційним навчанням, з чим впоралися і учні, і вчителі, і батьки. Шкільна родина заслуговує на тепле літо та захоплюючі канікули, - наголосив Юрій Волощук.

Депутат обласної ради Ігор Гай нагородив учасників та переможців конкурсу до Дня матері. II місце в номінації «Пісня»  здобула учениця 6 класу Мукшо-Китайгородського ліцею Ліна Судук. У Врублівецькій гімназії 9-класниця Богдана Антоняк отримала бронзу за поезію про маму, перше місце в номінації «Малюнок» дісталося 2-класниці Олександрі Микитюк. У Великослобідському освітньому закладі переможницею за найкращу пісню стала учениця 7 класу Валерія Пастух. Учні Баговицького ліцею були найактивнішими, серед них 2-класник Максим Покалюк, який виборов III місце у номінації «Малюнок».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора