A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПІДКУП

Дата: 09.06.2021 17:18
Кількість переглядів: 258

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПІДКУП

 

За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Кам’янець-Подільським районним управлінням поліції завершено досудове розслідування та спрямовано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо одного з мешканців Кам’янець-Подільського району, який з метою уникнення  адміністративної відповідальності  намагався «відкупитись» від працівників поліції.

Як було встановлено,  в ході виконання своїх обов’язків працівниками поліції було виявлено факт керування особою транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. 

В подальшому, вказаний водій з метою уникнення притягнення до адміністративної відповідальності вирішив «домовитись» з працівниками поліції,  запропонувавши їм неправомірну вигоду в виді грошових коштів, чим, окрім адміністративного правопорушення, вчинив кримінальний злочин -  пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі.

 На даний час, окрім відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, вказана особа буде нести кримінальну відповідальність  за ст.369 КК України, санкція якої передбачає покарання в виді штрафу в розмірі до 68 тис. грн., або обмеження чи позбавлення волі на строк від  двох до чотирьох років.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора