A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Останній дзвоник дав старт літнім канікулам

Дата: 16.06.2021 17:42
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

Сьогодні останній дзвоник сповістив про завершення навчального року в Кульчієвецькому ліцеї, Кам’янській, Княжпільській та Пановецькій гімназіях. Його зачекалися школярі, адже карантин вкрав не одну шкільну подію, а освітній процес розтягнув у часі, тож свято відбулося по повній програмі. Привітальні виступи, музичні подарунки та вдячні промови торкалися серця усіх присутніх.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Кам’янська гімназія

Для більшості школярів останній дзвоник дає старт літнім канікулам, але тільки не випускникам. Їм ставати перед одним з найважливіших виборів у житті – професійним. Бажаємо без п’яти хвилин абітурієнтам реалізуватися у житті, йти впевнено своєю дорогою, щоб ніякі труднощі не звертали з неї, а, навпаки, робили сильнішими та загартованішими. Щоб ваше майбутнє було світлим і успішним. Школа чекатиме своїх вихованців у гості. Золотий час дитинства не повернути, але у рідній альма-матер пригадають вас боягузливими першачками, допитливими п’ятикласниками та  бунтарними підлітками. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Пановецька гімназія

Розділили урочисту мить з шкільними колективами гості свята. Перший заступник сільського голови Олексій Мірко, депутат сільської ради Олександр Штогрін, староста сіл Панівці, Цибулівка, Зубрівка Ігор Остапов завітали в Пановецьку гімназію, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олена Сендзюк та настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці отець Іван вітали вихованців Кам’янської гімназії, а заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксана Бєлікова разом з старостою Кульчієвець, Калиня, Фурманівки, Княжполя, Суржинець Світланою Морочковською бажали гарного відпочинку учням та легкої вступної кампанії випускникам Кульчієвецького ліцею та Княжпільської гімназії. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Кульчієвецький ліцей

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Княжпільська гімназія


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора