Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Першість з футболу ДЮСШ Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради здобули юнаки з Великої Слобідки

Дата: 18.06.2021 08:48
Кількість переглядів: 324

Фото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні відбулася першість ДЮСШ Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради з футболу серед юнаків 2005 р.н. і молодші. Змагалися між собою відділення Кам’янської, Великослобідської гімназій та Кульчієвецького ліцею. Вітали учасників сільський голова Юрій Волощук, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олена Сендзюк, директор ДЮСШ Олег Ковальчук.

Фото без опису

Всі бажали перемоги та віддалися грі на сто відсотків. Але найсильнішою була команда з Великої Слобідки, яка заслужено здобула I місце. Її гравці здолали суперників з Кам’янки з рахунком 5:1, а у фіналі - в «суху» футболістів з Кульчієвець, забивши у їхні ворота аж 6 м’ячів. Вийти у фінал кульчієвецьким спортсменам допомогла перемога у матчі з кам’янською командою (2:1), що відповідно посіла третю позицію.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Треба віддати належне бронзовим призерам, адже відділення у Кам’янській гімназії створено кілька місяців тому, і навіть за цей короткий проміжок часу тренеру вдалося зібрати і згуртувати команду. Сьогодні їм було вручено нову форму, закуплену відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту, яку гравці одразу й випробували у грі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Кращий гравець змагань – Артем Огороднік

Кращий воротар – Богдан Проценко

Кращий захисник – Артем Мельник

Кращий бомбардир – Максим Савчук

Наймолодший гравець – Сергій Пастух

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У конкурсі набивання м’яча ногою виграв Денис Мрачковський з результатом в 106 разів, за що отримав грошовий приз від депутата сільської ради Валерія Успенського. 86 разів підбив м’яч Артем Мельник, 65 – Денис Гаджула.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВ номінації на дальність польоту м’яча сильнішим був Владислав Рачковський, II місце у Богдана Шевчука, III – у Артема Огородніка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора