A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ЗАВЕРШЕНО СУДОВИЙ РОЗГЛЯД У СПРАВІ ПРО СПРИЧИНЕННЯ ТЯЖКИХ ТІЛЕСНИХ УШКОДЖЕНЬ ЧЕРЕЗ РЕВНІСТЬ  

Дата: 16.07.2021 13:09
Кількість переглядів: 254

 

 

У червні 2021 року у справі щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які могли спричинити смерть, молодиком іншому хлопцеві у зв’язку із ревністю, яке було вчинено у 2018 році на території міста Кам’янця-Подільського прийнято судове рішення у вигляді вироку.

Обставини кримінального провадження: у лютому 2018 року мешканець села Цибулівка у нічну пору доби приїхав у м. Кам’янець-Подільський, де за допомогою саморобного фінського ножа спричинив тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння, потерпілому, який проводив додому його дівчину.

 Слідчими Кам’янець-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області у вказаному кримінальному провадженні проведено досудове розслідування, за результатами якого до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду направлено обвинувальний акт відносно вказаної особи за ознаками спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, тобто тяжкого злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

На суді свою вину обвинувачений не визнав, однак за принципової позиції державного обвинувача та за результатами дослідження наданих прокурором доказів вдалося встановити обставини вчинення злочину.

25 червня 2021 року у судовому розгляді цього провадження Кам’янець-Подільським судом прийнято рішення. Обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення визнано винуватим та призначено реальне покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора