A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Кам’янець-Подільський РВ УДМС інформує: порядок перевірки транслітерації у біометричних паспортних документах

Дата: 16.09.2021 10:00
Кількість переглядів: 247

 

Електронний сервіс «Перевірка транслітерації»- один із 15 сервісів, які запроваджені Державною міграційною службою України для зручності громадян в отриманні адміністративних послуг, які входять до компетенції служби.

При оформленні біометричних паспортних документів, таких як паспорт громадянина України у формі ID-картки або паспорта для виїзду за кордон, громадяни мають можливість заздалегідь перевірити транслітерацію у них, скориставшись цим сервісом, що доступний на сайті ДМС України за посиланням:  https://dmsu.gov.ua/services/transliteration.html

Такий електронний сервіс є зручним для громадян адже:

  • не потребує багато часу для здійснення перевірки;
  • миттєвий результат одразу у 2-х паспортних документах: ID-картці та закордонному паспорті;
  • доступний у будь-який час;
  • є безкоштовним.

Звертаємо увагу, що внесення до заяви-анкети та у подальшому у паспорт написання складових імені «прізвища» та «імені» здійснюється українською мовою та латинськими літерами відповідно до Таблиці транслітерації українського алфавіту латиницею, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2010 №55 «Про впорядкування транслітерації українського алфавіту латиницею».

Нагадуємо, що отримати адміністративні послуги мешканці району та міста можуть у Кам’янець-Подільському районному відділі УДМС області, що знаходиться за адресою: вул.Князів Коріатовичів, 68, контактний телефон: (03849) 9-61-89.

Графік роботи підрозділу: з вівторка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 та у суботу з 9.00 до 16.45; обідня перерва з 13.00 до 13.45.

У разі виникнення питань громадяни можуть звертатись на телефонну «гарячу лінію» Управління за номером: (0382) 65-03-06 та (093) 273-85-10.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора