A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

На Кам'янеччині судитимуть листоношу, яка привласнила гроші місцевих жителів

Дата: 10.11.2021 11:34
Кількість переглядів: 213

 

На Кам'янеччині судитимуть листоношу,

яка привласнила гроші місцевих жителів

 

За процесуального керівництва Кам'янець-Подільської окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно листоноші одного з відділень зв'язку Кам'янець-Подільського району, яка обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 191, ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 358, ч. 3 ст. 358, ч. 4 ст. 358 КК України.

Так, листоноша одного з відділень зв’язку Кам'янець-Подільського району АТ «Укрпошта» на початку 2021 року у відомостях про виплату грошових переказів від імені сімох місцевих жителів внесла неправдиві відомості про отримання ними грошових коштів по орендній платі за користування земельними паями, в загальній сумі близько 46 тис гривень, після чого привласнила ввірені їй грошові кошти, а підроблені документи здала для звітності.

У разі доведення винуватості листоноші у судовому порядку їй загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до восьми років.

 

Триває робота щодо встановлення інших фактів причетності працівників відділень зв’язку до привласнень чужих грошей, шляхом фальсифікації підписів в офіційних документах про отримання мешканцями краю грошових коштів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора