A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Оголошення про проведення відкритих торгів

Дата: 01.12.2021 14:00
Кількість переглядів: 324

 

Оголошення про проведення відкритих торгів

(згідно ч.2 ст. 21 Закону України «Про публічні закупівлі»)

 

1) Найменування: Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада

    Місцезнаходження: 32389, Україна , Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Слобідка-Кульчієвецька, вул.Механізаторів, 45;

    Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 04407276;

    Категорія Замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

2) Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015-44610000-9 «Цистерни, резервуари, контейнери та посудини високого тиску» (контейнери для збирання побутових відходів)

3) Кількість:  Поставка товару 550 шт;

4) Місце поставки (передачі) Товару: 32389, Україна , Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, с. Слобідка-Кульчієвецька, вул. Механізаторів, 45.

5) Очікувана вартість предмета закупівлі: 622000,00 гривень /розмір бюджетного призначення  (шістсот двадцять дві тисячі гривень 00 копійок) з ПДВ.

6) Строк поставки товару: до 31 грудня 2021 року (включно).

7) Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 15 грудня 2021 року. 

 

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ:

 

 

 

 

Матеріал:

Пластик. Матеріал має володіти хімічною стійкістю і стійкістю до ударів

 

 

Властивості

Кришка з ручками, гладка поверхня та внутрішні стінки корпусу. Стійкість до ультрафіолетового випромінювання. Стійкість до низької і високої температури.

Тип

Суцільний

Вид

На резинових колесах з цільнометалічною колісною віссю

Навантаження на дно

До 50 кг

Власна вага

До 11 кг

Номінальний об’єм

120 літрів

Розміри (допускається відхилення в межах +/- 10%)

480*545*940

Гарантія на виріб

Не менше 1 року

Поставка

Транспортом постачальника

Колір

Погоджується сторонами під час постачання

 

Учаснику необхідно вказати конкретні технічні характеристики запропонованого товару, що в повному обсязі підтверджують відповідність Товару вимогам Замовника (Учасник повинен вказати конкретні технічні характеристики запропонованого Товару, що в повному обсязі підтверджують відповідність Товару вимогам Замовника, які визначені в  Додатку, без виразів «не менше»/ «не більше», «має бути» тощо) , а у разі надання еквіваленту Товару, вказати технічні характеристики запропонованого еквіваленту Товару та обов’язковим відображенням у таблиці порівняльних характеристик. Всі технічні характеристики запропонованого товару повинні бути не гірші, ніж у замовленому товарі.

 

Інші вимоги:

У складі тендерної пропозиції Учасник повинен надати Замовнику фотографії запропонованого товару (повинні бути належного рівня якості без вимоги до відображення кольору) які повно і чітко відображають: загальний вид та детальні фото корпусу контейнера, механізмів кріплення коліс, ручки захвата контейнера, кріплення кришки,.

 

При невідповідності якості Товару, та (або) дефектів Товару, та (або) будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики Товару - Учасник зобов’язаний замінити неякісну частину товару за власний рахунок, сплативши всі супутні витрати по заміні неякісної частини Товару.

 

Учасник торгів погоджується, що в разі, якщо ним була надана недостовірна інформація, щодо відповідності запропонованого ним товару технічним вимогам Замовника, його пропозиція буде відхилена.

Якщо пропозиція учасника не відповідає Технічним вимогам документації торгів, то пропозиція буде відхилена, як така, що не відповідає вимогам документації торгів.

 

У разі, коли в описі технічного завдання предмета закупівлі містяться посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, то разом з цим враховувати вираз «або еквівалент».

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора