Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Оголошення  про проведення відкритих торгів

Дата: 15.12.2021 19:16
Кількість переглядів: 615

 

ОГОЛОШЕННЯ 
 про проведення відкритих торгів

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Слобідсько-Кульчієвецька сільська рада

1.2. місцезнаходження  замовника: Україна, 32300, Хмельницька область, село Слобідка-Кульчієвецька, вулиця Механізаторів, 45

1.3. ідентифікаційний код замовника: 04407276

1.4.  категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Нове будівництво спортивного майданчика по вул. Шкільна в с. Кам'янка Кам'янець - Подільського району, Хмельницької області (в частині: майданчик для міні - футболу зі штучним покриттям), Класифікація за ДК 021:2015, 45200000-9 - Роботи, пов’язані з об’єктами завершеного чи незавершеного будівництва та об’єктів цивільного будівництва

3. Місце виконання робіт чи надання послуг: вул. Шкільна в с. Кам'янка Кам'янець - Подільського району, Хмельницької області.

3.1. Кількість товарів, обсяг робіт або послуг: 1 роб.

3.2. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 32307, Україна, Хмельницька область, с. Кам'янка, вул. Шкільна

4. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 910 272,80 гривень з ПДВ.

5. Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: до 01.05.2022р

6. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 30.12.2021, 23:59

Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником;

       Замовником зазначаються вимоги до предмета закупівлі згідно з частиною другою статті 22 Закону.

       Інформація щодо необхідних технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі зазначена у Додатку № 3 до тендерної документації.

       Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі пропозиції оригінали документів у скановому вигляді, які підтверджують відповідність пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, а саме:

- ліцензія на провадження певного виду діяльності необхідного для виконання даних робіт.         

- договірну ціну та пояснювальну записку до неї;                   

- локальний кошторис;

- відомість ресурсів з обґрунтуванням цін та посиланням на постачальника;

- розрахунок вартості експлуатації будівельних машин і механізмів;

- розрахунок загально-виробничих витрат до локального кошторису;

- розрахунок  витрат на перевезення робітників, на відрядження робітників, на перебазування підрядної організації та інші (у разі врахування у договірній ціні);

- розрахунок коштів на покриття адміністративних витрат врахованих у вартості об’єкту будівництва

- розрахунок прибутку;

-  календарний графік виконання робіт.

      У випадку заниження цін на матеріальні ресурси замовник може вимагати додаткового підтвердження їх вартості, яка склалася на момент подання пропозиції учасником.

Матеріали, які будуть використовуватись учасником для виконання робіт повинні мати сертифікати якості (відповідності), висновки санітарно-епідеміологічної (санітарно-гігієнічної) експертизи. Сертифікати на будівельні матеріали, конструкції, вироби, які будуть використовуватися в роботі та які потребують обов`язковій сертифікації надаються після підписання договору підряду та придбання конкретних матеріальних ресурсів.

Під час виконання умов договору Виконавець повинен використовувати систему управління якістю в галузі будівництва.

Ціну пропозиції слід визначати відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт, використання конкретних матеріалів і конструкцій, якості будівельних робіт,  з дотриманням діючих норм і правил виконання будівельних робіт, технічної експлуатації будівельної техніки, безпечних умов праці та додержання вимог щодо  застосування заходів із захисту довкілля.

Учасник під повинен у складі пропозиції зазначити те, що під час виконання робіт Виконавець повинен застосувувати заходи щодо захисту довкілля з зазначенням переліку заходів.

        Ціна пропозиції Учасника означає суму, за яку Учасник передбачає виконати замовлення на виконання всіх видів робіт, передбачених в технічних вимогах Замовника згідно Додатків до цієї документації.

      Ціна пропозиції (договірна ціна) Учасника повинна бути розрахована відповідно до Кошторисні норми України «Настанова з визначення вартості будівництва», що затверджена наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281 «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві». Ціна пропозиції учасника торгів (підрядника) розраховується на підставі нормативної потреби в трудових і матеріально-технічних ресурсах, необхідних для здійснення проектних рішень по об'єкту будівництва та поточних цін на них.

      Ціна пропозиції формується на підставі вартості підрядних робіт, до складу якої включаються прямі, загальновиробничі та інші витрати на будівництво об'єкту, прибуток, кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій, кошти на сплату податків, зборів, обов'язкових платежів тощо.       

       В ціні пропозиції Учасник визначає вартість усіх запропонованих до виконання підрядних робіт.

        Вартість пропозиції та всі інші ціни повинні бути чітко визначені.

        Ціна пропозиції повинна включати витрати на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату податків і зборів (обов’язкових платежів) тощо.

       При визначені ціни пропозиції або її складових визначається ціна з урахуванням ПДВ, якщо учасник не є платником ПДВ, зазначається інші обов’язкові податки та збори згідно з чинним законодавством України.

        Учасник при розрахунку ціни пропозиції не має права включати в ціну пропозиції будь-які витрати, понесені ним у процесі підготовки пропозиції пропозиції.

В період уточнення інформації про закупівлю до початку підготовки пропозицій Учасник закупівлі повинен оглянути об‘єкт для вивчення обсягу робіт та узгодження непреривного виробничого процесу, за результатами огляду у складі пропозиції надається акт огляду об’єкту, за підписом сторони учасника та сторони замовника. Витрати на відвідування обєкту Замовника несе Учасник із власних коштів.

        Ціна, за яку учасник згоден виконати замовлення, розраховується виходячи з обсягів робіт на підставі нормативної потреби в трудових і матеріально-технічних ресурсах, необхідних для виконання робіт по об`єкту замовлення та поточних цін на них.

        Пропозиція, що не відповідає технічному завданню зазначеному у Додатку № 3 до тендерної документації, буде відхилена.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора