A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Подання податкової звітності в період дії військового стану

Дата: 21.04.2022 16:12
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Подання податкової звітності в період дії військового стану

 

 

           З метою  забезпечення якісного обслуговування платників податків, в т.ч. щодо приймання та обробки податкової звітності в період дії військового стану, Кам’янець-Подільська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області наголошує,  що особливо зручним,  найбільш доступним  та  функціональним є сервіс ДПС України «Електронний кабінет платника».

          Електронний кабінет платника розроблений не лише для бізнесу, але і для громадян  - платників податків. Користуватись  електронним кабінетом платник може незалежно від  місця перебування, що є актуальним для внутрішніх переселенців, які не мають змоги подавати звітність до органів ДПС  за місцем обліку.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДПС.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням електронного цифрового підпису (кваліфікованого електронного підпису), отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС або у будь-якій іншій установі, яка надає подібні послуги. Зауважимо, що електронний цифровий підпис можна отримати безкоштовно, незалежно від реєстрації місця проживання (прописки).  

Кам’янець-Подільської ДПІ  повідомляє, що послуга з отримання  електронного цифрового підпису надається в  Центрі обслуговування платників,  розташованого за адресою: м. Кам’янець - Подільський, вул. Огієнка 74, каб.116, тел. +380967682496.

Крім того, звертаємо увагу платників, що триває кампанія декларування доходів громадян отриманих у 2021 році.  Подати Декларацію про майновий стан та доходи  Ви можете  за допомогою Електронного кабінету,  в якому також є можливість:

перегляду раніше поданої податкової, пенсійної та статистичної звітності до податкової служби незалежно від способу її подання;

 проведення звірки по нарахованих і сплачених сумах до бюджету;

отримання  рахунків для сплати податків  до бюджету;

 листування з органами ДПС.

          

 

          Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора