A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Завдяки Хмельницькій обласній службі зайнятості працевлаштовано 9400 осіб

Дата: 07.09.2022 10:38
Кількість переглядів: 126

Завдяки Хмельницькій обласній службі зайнятості

         працевлаштовано 9400 осіб

 

   З початку року 3,5 тис. роботодавців поінформували службу зайнятості про потребу у кваліфікованих працівниках в області. У базі даних Хмельницької обласної служби зайнятості налічувалось 13,9 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці становив 8158 грн.

Стійким попитом продовжують користуватися професії сфери торгівлі та послуг, сільського виробництва, переробної промисловості, транспорту. Затребувані трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, водії автотранспортних засобів, продавці-консультанти, продавці продовольчих товарів, швачки, менеджери (управителі) в усіх сферах економічної діяльності, бухгалтери, економісти та інженери з досвідом роботи, лікарі та середній медичний персонал. Крім того, існує потреба в робітниках найпростіших професій - підсобні робітники, охоронники, двірники, вантажники та інші.

За сприяння обласної служби зайнятості 9,4 тис. громадян були працевлаштовані. До громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 1,2 тис. осіб, професійним навчанням охоплено 1,5 тис. осіб.

Від початку запровадження воєнного стану в Україні, до Хмельницької обласної служби зайнятості звернулося майже 3 тис. внутрішньо-переміщених осіб. Більшість з них це жителі Харківської, Донецької, Луганської, Херсонської та Київської областей.

Станом на 1 вересня  2022 року кількість зареєстрованих безробітних становила 9,3  тис. осіб, в тому числі 1 тис. внутрішньо-переміщених осіб. На одну вакансію претендували 6 безробітних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора