A A A K K K
для людей із порушенням зору
Слобідсько-Кульчієвецька громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Крадіжка, грабіж, наркотики та побої – до 7 років позбавлення волі засуджено жителя Кам’янеччини

Дата: 27.12.2022 10:53
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Крадіжка, грабіж, наркотики та побої – до 7 років позбавлення волі засуджено жителя Кам’янеччини

 

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення  у кримінальному провадженні за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням в інше приміщення, вчинена в умовах воєнного стану, грабежу, незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, незаконного проникнення до житла та умисного легкого тілесного ушкодження (ч. 4 ст. 185, ч. 4 ст. 186, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 162 КК України).

У ході досудового розслідування та судового розгляду встановлено, що у липні поточного року, в період дії воєнного стану в Україні, 47-річний мешканець Кам’янець-Подільського району,  переслідуючи корисливий мотив, здійснив крадіжку цукру з приміщення зернового складу, вагою 100 кг, загальною вартістю 2854 гривні.

Зловмисник на вчиненому не зупинився та наступного дня, незаконно, без   дозволу та всупереч волі власника,  проник до житлового будинку потерпілого, чим порушив гарантоване Конституцією України право на недоторканність житла.

В подальшому, незаконно перебуваючи у чужому житлі, обвинувачений на грунті раптово виниклих неприязних відносин завдав потерпілому удар кулаком в область тулуба, спричинивши останньому легкі тілесні ушкодження. Після чого, відкрито для потерпілого, викрав його мобільний телефон з комплектуючими (чохол, зарядний пристрій, SIM-картка). Загальна сума викраденого становила 4050 гривень.

Окрім того, в ході санкціонованого судом обшуку правоохоронці вилучили за місцем проживання обвинуваченого 40 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Незважаючи на оспорювання обвинуваченим своєї вини, Дунаєвецький районний суд вироком визнав його винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 4 ст. 185, ч. 4 ст. 186, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 162 КК України, згідно ч.1 ст. 70, ч.1 ст.72 КК України призначив покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Вирок не набрав законної сили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора